Regulament concurs

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Regulamentul oficial al concursului Poster “Primavara Dermatologica Ieseana” 2016

Perioada: 11 Februarie – 5 Aprilie 2016

ADRESABILITATE – MEDICI REZIDENTI (de orice specialitate) si STUDENTI

[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Art 1. Organizatorul
Concursul este organizat si desfasurat de Asociatia Dermatologilor din Moldova, persoana juridica de drept privat, infiintata si desfasurandu-si activitatea in calitate de organizatie medicala autonoma, profesionala, avand un caracter stiintific si educational, apolitic si non-profit, cu sediul in Iasi, sos. Arcu, nr. 26, Bl. Z15, Sc. B, Et.2, Ap. 26, Jud. Iasi, avand CUI 32172195, avand cont numarul IBAN RO74INGB0000999903852419 deschis la ING BANK ROMANIA, Sucursala Triumf, reprezentata legal prin Conf. Dr. Branisteanu Daciana-Elena, in capacitatea sa de Presedinte (denumita in continuare „Organizatorul”). Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al acesteia, potrivit celor mentionate mai jos. Regulamentul este public pe website-ul www.primaderma.ro

Art 2. Durata concursului si aria de desfasurare
Concursul este organizat si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, pe pagina de Facebook Primavara Dermatologica.
Concursul va fi lansat la data de 11 Februarie 2016, ora 18:00 si va dura pana la data de 5Aprilie 2016, ora 12:00.
Concursul se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

Art 3. Drept de participare
Are dreptul de participare la concursul Poster “Primavara Dermatologica Ieseana” orice persoana fizica cu domiciliul in Romania, medic rezident (in orice specialitate medicala) si student.
La concurs nu pot participa angajatii organizatorului, colaboratorii acestuia sau ai agentiei partenere, precum si sotii/ sotiile acestor angajati ori rudele de gradul intai ale acestora.
Sunt descalificate automat persoanele care participa la concurs asumandu-si o identitate falsa sau impersonand alte persoane.

Art 4. Mecanismul concursului
Participantii la concurs trebuie sa respecte urmatorii pasi:
– sa dea „Like” paginii de Facebook Primavara Dermatologica – http://www.facebook.com/primavara.dermatologica
– sa trimita un poster stiintific, legat de specialitatea dermatologica, cu un subiect ales impreuna cu coordonatorul (studiu de caz, prezentare de studiu stiintific, etc.), cu dimensiunea A2 (420×594 mm), in format electronic, pe e-mail la adresa: office@primaderma.ro si sa posteze acest poster pe pagina de Facebook Primavara Dermatologica, insotit de cateva detalii legate de subiectul posterului.
Concursul se va desfasura in perioada 11 Februarie – 5 Aprilie 2016.
Concursul va stabili 4 castigatori, dupa cum urmeaza:
La sfarsitul concursului vor exista doua modalitati de stabilire a castigatorului:
1. Autorii primelor 2 postere (cu cele mai multe “Like”-uri la data de 5 Aprilie ora 12:00) devin automat castigatori ai concursului.
2. In perioada 5 Aprilie – 8 Aprilie 2016 , Comitetul de Organizare al Evenimentului Primavara Dermatologica Ieseana va desemna 2 postere castigatoare (altele decat cele determinate prin Facebook), urmand a anunta castigatorii pana la data de 8 Aprilie 2016 ora 17:00.
Premiile vor fi acordate in termen de o saptamana de la incheierea concursului si confirmarea castigatorilor.
In cadrul concursului, un participant poate castiga doar o singura data, un singur premiu.
Castigatorii vor fi anuntati in pagina special amenajata din cadrul tabului de concurs si/sau pe adresa de e-mail. Daca un castigator a furnizat date de contact eronate si nu poate fi contactat intr-un interval de o saptamana de la anuntarea lui, i se va retrage premiul.

Art 5. Acordarea premiilor
Premiile se vor acorda prin prezentarea castigatorului la evenimentul Primavara Dermatologica Ieseana, care se desfasoara la Iasi in perioada 7 – 9 Aprilie 2016 , in baza actului de identitate in original.

Art 6. Premii
Se va decerna un total de 4 premii: sustinerea participarii la Evenimentul Primavara Dermatologica Ieseana, insemnand taxa de participare, taxa de participare la cina festiva (pentru medici rezidenti) si taxa de participare la cina festiva (pentru studenti).
In plus, se vor acorda premii surpriza, constand in produse dermatocosmetice.
De asemenea, cei 4 autori ai posterelor castigatoare vor avea posibilitatea sa sustina o prelegere pe subiectul posterului in plenul evenimentului Primavara DermatologicaIeseana 2017.

Art 7. Responsabilitate
Organizatorul concursului nu isi asuma responsabilitatea pentru nesolicitarea premiului/premiilor intr-un interval de 7 de zile calendaristice din momentul castigarii.
Eventualele contestatii pot fi facute la sediul organizatorului si vor fi luate in considerare in termen de 5 zile lucratoare din momentul primirii acestora.
Orice contestatii sosite dupa acest termen nu vor fi luate in considerare.

Art 8. Regulamentul concursului
Regulamentul concursului Poster “Primavara Dermatologica Ieseana” este disponibil gratuit pe pagina de Facebook a evenimentului : http://www.facebook.com/primavara.dermatologica precum si pe pagina oficiala a evenimentului stiintific: www.primaderma.ro
Prin înscrierea la acest concurs participanţii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament şi sunt de acord ca, în cazul în care vor participa la aceasta concurs, numele şi adresa lor să fie făcute publice şi folosite în scopuri publicitare, fara alte obligatii sau plati.

Art 9. Incetarea concursului
Organizatorul poate decide incetarea prezentului concurs inainte de data de 5 Aprilie 2016, din orice motiv, inclusiv, dar fara a se limita la: aparitia unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, imposibilitatea, din motive independente de vointa sa, de a continua prezenta campanie. Acest lucru va fi anuntat participantilor pe pagina de Facebook a evenimentului: http://www.facebook.com/primavara.dermatologica

Art 10. Litigii
Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Art 11. Prelucrarea datelor personale
Completarea datelor personale de inscriere are ca singur scop identificarea castigatorului, atribuirea corecta si livrarea premiului.

NOTA – Va rugam ca in momentul in care transmiteti posterul sa mentionati titulatura d-voastra – MEDIC REZIDENT ; STUDENT.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]